Purentalihashieronta

AUTTAA NARSKUTTELUN AIHEUTTAMIIN VAIVOIHIN

Purentalihashieronta auttaa, kun sinulla on päänsärkyä, migreeniä, hampaiden narskuttelua, puremista tai hakkaamista yhteen tai muuten omituisia tuntemuksia leuassa. Paljon puhetyötä tekevillä tai laulajilla on usein kireyttä tällä alueella.

purentalihashieronta helsinki ja tampere

Purentalihashieronta

Wario Mama’s Helsinki ja Tampere

Purentalihakset sijaitsevat leukaluun ympärillä sekä ohimoilla. Purentalihashieronta kohdistuukin pään ja leukojen alueelle.

Hampaiden narskuttelu öisin ja purentalihasten jännittäminen päivisin aiheuttavat monille särkyä ja muita ongelmia. Jos narskuttelu on öisin kovin voimakasta, leuat saattavat tuntua aroilta ja kipeiltä, etenkin aamuisin.

Purentalihashieronta aloitetaan suun ulkopuolelta, minkä jälkeen hieroja käy lihakset läpi suun sisäpuolelta kumihanskan kanssa. Hieronnassa käydään huolellisesti läpi myös niskan ja kaulan lihakset. Asiakkaan niin halutessa hieronta voidaan kohdistaa myös yläselkään ja rintaan. Tällöin kannattaa varata normaalia pidempi, tunnin pituinen vastaanottoaika.

Kireät purentalihakset voivat käsittelyn aikana säteillä päähän. Hieronnan jälkeen lihakset voivat tuntua aroilta. Nämä tuntemukset menevät kuitenkin ohi.

Purentalihakset ovat myös yhteydessä suoraan lantionpohjaan etummaisen ja syvän sidekudoskalvon kautta. Sidekudoskalvot eli faskiat ympäröivät lihaksia, luita ja sisäelimiä yhdistäen eri kehonosat toisiinsa. Jos jossakin kohtaa ketjua on rajoittunut liike, saattaa se vaikuttaa koko ketjun toimintaan.

Lantionpohjan toimintahäiriöt voivat aiheuttaa purentalihasten häiriöitä ja purentalihasten häiriöt lantionpohjan ongelmia. Raskausajan ja synnytyksen jälkeen on yleistä, että lantionpohjan lihakset ovat liian kireät.

Purentalihasten käsittelyllä voidaan saada rentoutta myös lantionpohjaan asti.

Usein asiakkaat kysyvät, voiko hierontaan tulla, jos on lonksuvat leuat. Vastaus on, että kyllä voi! Jo kertakäsittelyn jälkeen voi huomata eron.

– Pauliina Pakarinen, koulutettu hieroja

Purentalihasten hieronta

Helsinki, Tampere, Kuopio

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä artikkelit

lymfaterapia eli lymfahoito

Lymfaterapia ja lymfahoito raskauden aikaiseen turvotukseen

Lymfaterapia soveltuu erinomaisesti raskaana oleville tai juuri synnyttäneille naisille. Raskaana ollessa kehoon kertyy nestettä, joka aiheuttaa turvotusta – tähän lymfahoito on oiva apu!

purentalihashieronta helsinki ja tampere

Purentalihashieronta, Helsinki ja Tampere

Purentalihashieronta auttaa, kun sinulla on päänsärkyä, migreeniä, hampaiden narskuttelua, puremista tai hakkaamista yhteen tai muuten omituisia tuntemuksia leuassa. Paljon puhetyötä tekevillä tai laulajilla on usein kireyttä tällä alueella.

raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta tuo helpotusta odotusajan vaivoihin. Odotusaika aiheuttaa kehossa monenlaisia fyysisiä muutoksia, ja kroppaan kohdistuu aivan uudenlaista rasitusta painonnousun ja asentomuutosten johdosta.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.