LPG-hoidot

Mikä on LPG-hoito?

LPG on monipuolinen hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa erilaisia kudosongelmia. Hoitolaitteen alipaine yhdistettynä mekaanisten rullien muokkaavaan käsittelyyn stimuloi sidekudosta ja parantaa neste- ja verenkiertoa sekä muokkaa lihas-, iho- ja sidekudosta.

LPG on miellyttävän tuntuista ja sen avulla voidaan nopeuttaa harjoittelusta palautumista sekä edistää vammojen paranemisprosessia.

Täältä voit lukea LPG-hoidosta raskauden yhteydessä.

LPG-hoito saatavilla myös Wario Physicsiltä.

Hoidon tarkoitus:

Hoitaa erilaisia kudosvaurioita

Palvelun kesto:

20–75 min

Kenelle:

Kaikille, myös raskaana olevat ja synnyttäneet

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

LPG-hoito, 20 min

45 € Varaa aika

LPG-hoito, 40 min

65 € Varaa aika

LPG-hoito, 60 min

85 € Varaa aika

LPG-hoito, 75 min

105 € Varaa aika

Miksi valita Mama's?

Lämminhenkisyys ja välittäminen

Henkilökuntamme on tunnettu lämpimästä ja välittävästä asiakaspalvelustaan. He tekevät kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Ammattitaitoinen hoito

Hierojamme ovat erittäin kokeneita ja ammattitaitoisia. Heidät on koulutettu LPG-laitteen käyttöön.

 

Uusimmat menetelmät ja teknologiat

Haluamme pysyä ajan tasalla ja käyttää uusimpia menetelmiä ja teknologioita, jotta asiakkaille voidaan tarjota paras mahdollinen hoitokokemus. Hierojamme saavat säännöllistä jatko- ja täydennyskoulutusta.

 

Viihtyisä ympäristö

Haluamme, että tilamme ovat viihtyisiä ja rentoja, mikä mahdollistaa luontevan ja miellyttävän ilmapiirin hoitojen aikana. Asiakkaat voivat rentoutua ja keskittyä hoitoon ilman huolta ulkoisista häiriöistä.

Fysioterapeutti Milja Sappinen

Fysioterapeutti Milja on myös koulutettu LPG-hoitaja:

"LPG-hoito on mielestäni erinomainen keino nopeuttaa palautumista vammoista ja rasituksesta."

Mihin LPG-hoito auttaa?

LPG-hoito auttaa esimerkiksi seuraavissa vammoissa: 

  • Pehmytkudosvammat
  • Verenkiertohäiriöt
  • Turvotus
  • Palovammat
  • Rasvaimua ennen ja jälkeen
  • Sektiohaava
  • Vanhat arvet
  • Lihaskireys
  • Fibromyalgia
  • Esteettisissä hoidoissa, kuten kasvohoito ja selluliitin hoito
Synnyttaneelle aidille tehdään LPG-hoitoa rauhallisesti Helsingissa.

LPG toimii kaikille

LPG-hoito urheilijan rutiineihin

LPG-hoitoja voidaan käyttää kilpailusuoritusten ja kovan harjoittelun yhteydessä urheilusuoritukseen valmistavana, palauttavana tai urheilijaa kuntouttavana hoitona.

LPG-hoito vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä. Se venyttää ja mobilisoi lihaskalvoja ja lihaksia kivuttomasti. Hoitaa tehokkaasti lihaskipuja rasituksen jälkeen, maitohappojen poistuminen on jopa kuusi kertaa nopeampaa.

LPG selluliittia vastaan

LPG-hoitolaitetta voidaan käyttää myös selluliitin hoitoon sekä tehdä kehoa muokkaavia kohdistettuja hoitoja. LPG-hoitolaitteen voimakas imu nostaa selluliitiksi muuttuneen kudoksen ihon pintaan ja laitteen pyöreät rullat mekaanisesti hierovat, täristävät sekä puristavat kudosta.

LPG-hoidossa mekaanisen muokkauksen tavoitteena on saada verenkierto toimimaan paremmin. Tämä kiinteyttää ja auttaa kudoksia sekä ihoa voimaan paremmin.

Kehoa muokkaavia hoitoja ei tehdä raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen vähintään 3 kuukautta tai kun kuukautiskierto on alkanut.

LPG-hoidot ennen tai jälkeen leikkauksen

LPG-hoito vähentää turvotusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, edistäen leikkauksesta toipumista. LPG-hoidolla pystytään vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi arpikudoksen syntymiseen sekä vaikuttamaan myös vanhaan arpikudokseen.

LPG-hoitoon voit tulla myös fysioterapialähetteellä, mikäli hoito on annettu fysioterapiahoidon yhteydessä ja se on erikseen lähetteelle merkitty.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.