TENS-laitteen vuokraus

Tiesithän, että meiltä saa vuokrata tens- laitteen synnytyksen tueksi!

Perfect mama TENS hintaan 45€/4vko + Henkilökohtaiset omaksi ostettavat elektrodit 17€.

Tehokas kivunlievittäjä

Raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen tarkoitettuja TENS-laitteita pidetään yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista.

Kätilöt suosittelevat Perfect MamaTENS -laitteen käyttöä synnytyksessä, koska laite on turvallinen ja tarjoaa luonnollisen ja lääkkeettömän kivunlievityskeinon. Tehokkaan kivunlievityksen avulla TENS-laite auttaa äitiä pysymään liikkeellä ja jalkeilla synnytyksen aikana. Yhdeksän kymmenestä naisesta saa TENS-hoidosta apua kivunlievitykseen synnytyksen aikana.

Synnytyskipujen lievittämisen lisäksi Perfect MamaTENS -laite soveltuu myös raskausajan selkäkipujen lievittämiseen viimeisten 3 raskausviikon aikana sekä esimerkiksi keisarileikkauksesta tai välilihan repeytymisestä aiheutuvan kivun lievitykseen synnytyksen jälkeen. Lisäksi laite sopii myös raskauden jälkeisen yleisluontoisen selkäkivun hoitoon.

Näin käytät TENS-laitetta

Vuokraa TENS-laite

Tiedustele TENS-laitteen saatavuutta toimipistekohtaisesti allaolevalla lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.