Yksityinen kätilö kotiin

Raskausaika ja vauva-arki tuovat suuria muutoksia naisen ja perheen elämään. Näissä uusissa elämänvaiheissa haluamme olla apuna ja tukena.

Raskauden aikana kotikäynnillä voimme keskustella mm. raskausajan tunteistasi, raskausajan voinnistasi sekä tulevaan vauva-arkeen liittyvistä ajatuksistasi. Voit myös saada ohjausta vauva-arkeen vauvanuken avulla ja voimme miettiä sopivia ratkaisuja kotona vauvan kanssa toimimiseen. Voimme myös tarkastella sikiön hyvinvointia kuuntelemalla hänen sykkeitään dopplerilla. Lisäksi voimme käydä läpi tulevaa synnytystä ja siihen valmistautumista.

Synnytyksen jälkeisillä kotikäynneillä voimme keskustella omasta toipumisestasi ja tarkastaa esimerkiksi repeämien tai rintojen tilannetta. Voit myös saada konkreettisia neuvoja vauva-arkeen ja vauvan hoitoon sekä voimme keskustella tunteistasi ja mielialastasi lapsivuodeaikana. Kotikäynneillä voit luonnollisesti saada myös tehokasta imetysohjausta, josta saat apua mm. vauvan imuotteen tarkastamiseen ja tarvittaessa korjaamiseen, imetyskipujen helpottamiseen sekä uusien imetysasentojen löytämiseen. Kotikäynnillä voimme toteuttaa halutessanne myös vauvahierontaa.

Varataksesi kätilön kotikäynnin olethan yhteydessä sähköpostitse kätilöömme kankkunenveera@gmail.com

Toteutamme kätilön palveluita myös kotikäynteinä TKL:n bussivyöhykkeillä A-C.

Hoidon tarkoitus:

Auttaa valmistamaan synnytykseen, synnytyksen jälkeisten tarpeiden hoito

Palvelun kesto:

90 min

Kenelle:

Raskaana oleville ja synnytäneille

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

Kätilön kotikäynti 90min

120 € Varaa aika
Veera Kankkunen, katilo Tampere

Kätilönä toimii Veera Kankkunen

"Kotikäynnin avulla pystymme tarjoamaan synnyttäjälle henkilökohtaista tukea ja valmennusta tulevaan synnytykseen sekä synnytyksen jälkeiseen aikaan."

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.