Vauvan fysioterapia ja lapsen fysioterapia

Fysioterapeutti pitää vauvaa sylissaan. Vauvan fysioterapia. Fysioterapeuttinen jalkitarkastus.

Vauvan fysioterapia vaatii vankkaa erityisosaamista, niin myös lapsen fysioterapia. Meiltä löydät alan ammattilaiset.

Vauvan fysioterapia tukee vauvan motorista kehitystä sekä lisää vuorovaikutusta vanhemman ja lapsen välillä. Lapsen fysioterapia tukee lapsen sensomotorista kehittymistä ja lisää lapsen liikunnallisia taitoja. Alan ammattilaiset palvelevat sinua ja perhettäsi Helsingissä ja Tampereella.

Hoidon tarkoitus:

kokonaiskehityksen tukeminen, motoristen ja liikuntataitojen lisääminen

Palvelun kesto:

45–60 min

Kenelle:

vauvat, lapset

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

Vauvan tai lapsen fysioterapia, ensikäynti, 60 min

80 € Varaa aika

Vauvan tai lapsen fysioterapia, jatkokäynti, 45 min

70 € Varaa aika

Vauvan tai lapsen fysioterapia, jatkokäynti, 30 min

60 € Varaa aika

Miksi valita Mama'sin fysioterapia?

Koko perheen hyvinvointi on meille ykkösasia

Wario Mama’sin palvelut on räätälöity vauva- ja lapsiperheille. Fysioterapian avulla lisäämme sinun ja lapsesi hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa arjessa.

Vauvan ja lapsen fysioterapia vaatii erityisosaamista

Fysioterapiatiimimme koostuu erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen vauvan, lapsen ja perheen lempeydellä ja ammattitaidolla.

 

Elämän ihanin aika sisältää ainutlaatuisia haasteita

Joskus oman pienen olemus ja liikkuminen huolestuttavat. Me tahdomme auttaa ja tukea lastasi yksilöllisesti ja lempeästi.

 

Lapsesi on yksilö, ja hän tarvitsee yksilöllistä fysioterapiaa

Vauvat ja lapset kehittyvät luonnostaan eri tahdissa. Joskus kehittymiseen liittyy viiveitä tai poikkeavuuksia. Siksi varhainen fysioterapia on tärkeää. Meillä vauvan ja lapsen fysioterapia räätälöidään jokaiselle erikseen..

Titta Nylund on lasten fysioterapeutti:

"Fysioterapeutin työssä näen erittäin tärkeänä hyvän vuorovaikutussuhteen asiakkaan kanssa. Erityisesti vauvojen ja lasten kohtaamisessa lämpimällä ja luottavaisella suhteella saadaan myös tuloksia lapsen liikkumiseen ja kehitykseen. Terapiatyössä paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen yksilöllisesti. Lasten kanssa toiminnan keskiössä on lapsen hyvinvointi, itsenäisen tekemisen riemu ja onnistumisen kokemukset. "

Fysioterapeutti pitää vauvaa sylissaan. Vauvan fysioterapia. Fysioterapeuttinen jalkitarkastus.

Vauvan fysioterapia

Vauvat kasvavat ja kehittyvät luonnostaan eri tahdissa.  Vauvojen välillä voi olla huomattaviakin eroja, ja silti kehitys on normaalia.

Aina vauvan kokonaiskehitys ei kuitenkaan etene odotetusti. Kehitykseen voi liittyä viiveitä tai poikkeavuuksia:

  • puolieroja
  • liian korkeaa tai matalaa lihasjänteyttä
  • viivettä motorisessa kehityksessä
  • poikkeavaa pään muotoa

Osa edellä mainituista voi vaikuttaa epäsuotuisasti kokonaiskehitykseen. Tämän vuoksi viiveisiin ja poikkeavuuksiin on syytä puuttua varhain. Vauvan ensimmäinen vuosi on aivojen ja hermoston kehityksen vilkkainta aikaa, ja tällöin on optimaalisin ajankohta vaikuttaa hänen kokonaiskehitykseensä.

Vauvan fysioterapia on vaikuttavaa fysioterapiaa

Vauvojen kokonaiskehitystä voidaan tukea fysioterapiassa. Varhainen terapian aloittaminen on tärkeää. Fysioterapiassa mahdollistetaan vauvalle erilaisia asento- ja liikekokemuksia vauvaa kuunnellen ja hänen aloitteisiinsa reagoiden.

Vauvan fysioterapiassa ohjataan vauvan lisäksi myös hänen vanhempiaan. Vauvan omaa motivaatiota liikkumiseen ja ympäristön tutkimiseen aktivoidaan liikekokemuksilla. Vanhemmat saavat tukea ja ohjausta siinä, kuinka he voivat tukea vauvan kehittymistä oikeanlaisilla hoito- ja kantoasennoilla. Näin vauvan fysioterapia tukee paitsi vauvan motorista kehitystä myös vauvan ja vanhemman hyvää vuorovaikutussuhdetta.

Vauvojen ja lasten fysioterapiaa meillä tekee lastenfysioterapeutti Titta Nylund.

 

Fysioterapia lapselle Helsingissa ja Tampereella.

Lapsen fysioterapia

Lapsen fysioterapia tukee lapsen sensomotorista kehittymistä ja liikunnallisia taitoja. Mahdollisten ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi sairaus, synnynnäinen vamma, kehityksellinen viive tai tapaturma jälkitiloineen.
Lasten fysioterapia on leikin varjolla tapahtuvaa tavoitteellista harjoittelua. Jotta fysioterapia onnistuisi, sen on oltava lapselle innostavaa. Siksi on tärkeää, että ilo ja kannustus on läsnä jokaisella fysioterapiakäynnillä. Terapiamenetelmät valitaan yksilöllisesti terapian tavoitteiden, lapsen kehitysvaiheen ja motivaation mukaisesti.
Lapsen kuntoutumisen kannalta on tärkeää, että lähipiirillä on yhteinen ymmärrys lapsen kuntoutumista edistävästä toiminnasta. Fysioterapiassa tuetaan paitsi lasta itseään myös hänen lähipiiriään. Tavoitteena on tukea lapsen liikkumista ja aktivoida häntä arjen keskellä.

Milloin kannattaa varata aika?

  • Kun sinulla on huoli lapsen tai vauvan kehityksestä
  • Kun tarvitset apua ja ohjeita esimerkiksi lapsen varvistamisen vuoksi tai lapsen kenkien valinnassa,

Huolien kanssa ei kannata jäädä yksin!

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.