Raskaus- ja äitiysajan osteopatia

Raskaus- ja äitiysajana Osteopatia. Osteopaatti hoitaa aitia.

Raskaus- ja äitiysajan kipuja ja vaivoja voidaan vähentää osteopatian avulla.

Raskaus- ja äitiysajan osteopatia on lempeä palvelu, jonka avulla saat apua muun muassa alaselän kiputiloihin, päänsärkyyn, purentaongelmiin, käsien puutumiseen, jalkojen turvotukseen ja liitoskipuihin. Mama + Bebe -osteopatia on äidin, lapsen ja osteopaatin yhteinen hetki.

Mikäli tarvitset muita osteopatia-palveluita, tutustu Wario Physicsin osteopaatti-tarjontaan.

Hoidon tarkoitus:

parantaa kehon toimintakykyä, lievittää ja poistaa kipua

Palvelun kesto:

45 min

Kenelle:

raskaana olevat ja synnyttäneet äidit sekä äidit ja vauvat yhdessä

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

Raskausajan osteopatia, 45 min

80 € Varaa aika

Äitiysosteopatia, 45 min

80 € Varaa aika

Mama + Bebe: äidin ja vauvan ensikäynti, 90 min

135 € Varaa aika

Mama + Bebe: äidin ja vauvan jatkokäynti, 75 min

125 € Varaa aika

Miksi valita Wario Mama'sin osteopatia?

Äidin ja vauvan hyvinvointi on meille ykkösasia

Wario Mama’sin palvelut on räätälöity erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Osteopatian avulla lisäämme sinun ja lapsesi hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa arjessa.

Äidin ja vauvan hoitaminen vaatii erityisosaamista

Osteopatiatiimimme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen asiakkaan lämmöllä ja ammatillisella osaamisella.

 

Elämän ihanin aika sisältää ainutlaatuisia haasteita

Raskaus ja synnytys koettelevat kehoasi monella tavalla. Osteopatia auttaa kehoasi ja mieltäsi sopeutumaan raskausaikaan ja myöhemmin palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä.

 

Lapsesi on yksilö, ja hän tarvitsee yksilöllistä osteopatiaa

Mama + Bebe -osteopatia sisältää pehmeitä otteita ja lempeitä lähestymistapoja. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan jokaiselle äidille ja lapselle yksilöllisesti, juuri heidän erityistarpeitaan kuunnellen.

Osteopaatti Julia Keranen Tampere

Osteopaatti Julia Keränen tahtoo edistää äitien ja lasten hyvinvointia:

"Jo opintojen aikana kiinnostuin naisen terveydestä elämän eri vaiheissa. Raskausaika sekä raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen ovat lähellä sydäntäni. Äitiysosteopatiaan perehtymisen myötä innostuin myös vauvojen terveydestä. Mama + Bebe -osteopatian avulla voin helpottaa niin äidin kuin lapsenkin oloa."

Raskaus- ja aitiysosteopatia helpottaa naisen kipuja ja vaivoja.

Raskausajan osteopatia

Raskaus tuo muutoksia ja jännityksiä äidin kehoon. Lähes jokainen odottava äiti kärsii selkävaivoista raskausaikanaan. Raskausajan osteopatia tukee kehoa raskauden edetessä ja kohdun kasvaessa. Sen avulla lievitetään kipuja sekä autetaan odottavaa äitiä valmistautumaan synnytykseen ja synnytyksestä palautumiseen. Se on lempeä tapa hoitaa raskauden aikana muuttuvaa kehoa.

Raskausajan osteopatia on odottavalle äidille ja vauvalle turvallinen hoitomuoto. Se sopii odottavalle äidille kaikissa raskauden vaiheissa ja ratkaisee monenlaisia raskausajalle tyypillisiä ongelmia:

  • selkäkivut
  • liitoskivut
  • päänsärky
  • hengenahdistus
  • hermopinteet
  • stressi
  • virtsankarkailu

Raskausajan ei tarvitse olla kärsimystä, jäykkyyttä ja kipua!

Osteopatia on erinomainen palvelu myös silloin, kun raskaus on vasta suunnitteilla. Osteopaatti voi varmistaa, että tulevan äidin lantio ja selkäranka ovat tasapainossa ja hyvässä kunnossa. Kun lähtötilanne on hyvä, pysyvät vaivat ja kivut poissa raskauden ja synnytyksenkin aikana.

Osteopatia saattaa toimia hyvänä tukipalveluna myös lapsettomuutta hoidettaessa.

Raskaus- ja äitiysajana Osteopatia. Osteopaatti hoitaa aitia.

Osteopatia synnytyksen jälkeen

Synnytyksen jälkeinen osteopatia on monille vielä tuntematon mutta suosiotaan kasvattava hoitomuoto Suomessa. Useissa Euroopan maissa, esim. Ranskassa ja Belgiassa, osteopatia on lääkärin määräämä, oleellinen osa kokonaisvaltaista toipumista raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Synnytys tuo täysin uudenlaisia, luonnollisia muutoksia kehoomme. Muutokset voivat olla isoja tai pieniä. Synnytyksen haasteellisuus ja äidin kehon yksilölliset piirteet vaikuttavat suuresti näiden muutosten laajuuteen sekä siihen, kuinka keho palautuu synnytyksen jälkeen. Myös synnytystapa vaikuttaa: alatiesynnytyksen jälkeen keho kohtaa erilaisia haasteita kuin sektion jälkeen.

Äitiysosteopatiassa kehoa tutkitaan ja hoidetaan kokonaisuutena, akuutteihin ongelmakohtiin keskittyen. Tavoitteena on päästä eroon kireyttä, kiputiloja ja pahoinvointia aiheuttavista ongelmista kropassa.

Kun keho voi hyvin, äiti pystyy nauttimaan äitiydestä täysin siemauksin.

Mama + Bebe -osteopatia, vauva on keskiössä. Raskaus, aitiys, vauva - osteopatia auttaa!

Mama + Bebe -osteopatia

Synnytyksen jälkeen osteopaatti tarkistaa, millaisia ja miten laajoja muutoksia synnytys ja raskaus ovat aiheuttaneet äidin kehoon. Synnytys on iso ponnistus myös vauvalle, ja siksi hoidon keskiöön otetaan myös vastasyntynyt vauva.

Jokainen synnytys on ainutlaatuinen. Jokainen lapsi reagoi traumaan ja ympäristön äkilliseen muutokseen omalla tavallaan. Vastaanottokäynneillä varmistetaan paitsi äidin myös lapsen optimaalinen toipuminen synnytyksestä.

Osteopaatti havaitsee synnytyksen ja uuden elinympäristön aiheuttamat kiputilat ja kireydet lapsen kehossa ja pystyy helpottamaan vauvan oloa monella tavalla.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.