LPG-hoito raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Lpg-hoito tehdaan Helsingin tai Tampereen Wario Mamasilla.

Vaivaako turvotus? Kärsitkö kivuista? Turvallinen ja tehokas LPG-hoito auttaa.

LPG-hoito on turvallinen ja tehokas alipainekäsittely, joka sopii raskaana oleville ja juuri synnyttäneille. Hoitoa voidaan tehdä myös sektioarpiin. Yleensä LPG-hoitoa on käytetty seuraavien ongelmien hoitoon: tukkoisen tuntuiset alaraajat, tuntuu ettei palaudu, turvotus, erillaiset nestekierron häiriöt, leikkauksen jälkeinen turvotus tai liikerajoitus, kehonkoostumuksen muokkaus, sektio- tai muun kiristävän arven hoito.

LPG-hoito saatavilla myös Wario Physicsiltä.

Hoidon tarkoitus:

vähentää turvotusta ja kipua, pehmentää sektioarpia

Palvelun kesto:

20–75 min

Kenelle:

Kaikille, myös raskaana olevat ja synnyttäneet

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

LPG-hoito, 20 min

45 € Varaa aika

Sopivan pituinen arpikäsittelylle (esim. sektioarpi) tai muulle paikalliselle hoidolle esim. plantaarifaskiitti.

LPG-hoito, 40 min

65 € Varaa aika

Sopii esimerkiksi jalkojen- tai selän käsittelyyn. Keretään hoitamaan kokonaisia alueita. Sopii myös kasvojen alueen hoitoon ja purennan käsittelyyn. (Esim. turvotus, revähdys, lihasjäykkyys, kehoa muokkaavat hoidot)

LPG-hoito, 60 min

85 € Varaa aika

Hoidetaan kokonaisvaltaisesti useampaa aluetta ja hoito-ohjelmaa voidaan muuttaa hoidon aikana. Tai voidaan hoitaa yhden alueen pehmytkudoksia, sekä nestekiertoa.

LPG-hoito, 75 min

105 € Varaa aika

Miksi valita Mama's?

Äidin ja vauvan hyvinvointi on meille ykkösasia

Wario Mama’sin palvelut on räätälöity erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Räätälöityjen hoitojemme avulla lisäämme sinun hyvinvointiasi perhearjessa.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeiset hoidot vaativat erityisosaamista

Tiimimme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen asiakkaan lämmöllä ja vahvalla ammatillisella osaamisella.

 

Raskausaika sisältää ainutlaatuisia haasteita

Raskaus koettelee kehoasi monella tavalla. LPG-hoito vähentää turvotusta ja lievittää kipua sekä auttaa kehoasi ja mieltäsi sopeutumaan raskausajan erityishaasteisiin.

 

Äitinä olet yksilö ja tarvitset yksilöllistä hoitoa

Synnytys on rankka kokemus, joka tuntuu koko kehossa vielä pitkään H-hetken jälkeenkin. Me räätälöimme juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden, joka auttaa sinua vauva-arjessasi.

Hieroja Helsinki

Hieroja Sofi Mäkinen on myös koulutettu LPG-hoitaja:

"Raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä hoidan aina heidän tarpeidensa mukaan ja hyödynnän hoidoissani nivelten liikkuvuutta parantavia tekniikoita ja myös LPG-tekniikkaa."

Lpg-hoito tehdaan Helsingin tai Tampereen Wario Mamasilla.

LPG-hoito

LPG-hoito on tehokasta ja miellyttävää pehmytkudoskäsittelyä, joka perustuu alipaineeseen. LPG-hoito vähentää turvotusta. Turvallisena hoitomuotona se sopii erinomaisesti myös odottaville äideille.  Moni raskaana oleva ja synnyttänyt nainen onkin saanut LPG-hoidoista apua turvotukseen sekä kireän tuntuisiin alaraajoihin.

LPG-hoitoa voidaan tehdä myös sektioarpiin.

Synnyttaneelle aidille tehdään LPG-hoitoa rauhallisesti Helsingissa.

LPG-hoito raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Raskaus, synnytys ja vauvavuosi ovat hormonaalisten muutosten aikaa. Muutokset aiheuttavat erilaisia kehon kiputiloja, turvotusta ja särkyjä.

Kohdussa kasvava vauva saattaa tuntua alaselässä kipuna ja säteilevänä särkynä. Lymfahoitoon, fysioterapiaan tai hierontaan yhdistetty LPG-hoito tuo usein apua näihin kiputiloihin.

LPG-käsittely vähentää merkittävästi myös alaraajojen ja muun kehon turvotusta, jota syntyy kohdun painaessa ympäröiviä verisuonia. Hoito elvyttää lymfa- ja verenkiertoa. Kun nesteet lähtevät liikkeelle, turvotus vähenee ja raskaana olevan äidin olo helpottuu huomattavasti.

LPG-hoitoa käytetään laajalti myös synnytyksen jälkeen. Hoito vähentää kipua ja turvotusta, auttaa elimistöä palautumaan sekä lievittää esimerkiksi imetysasennoista johtuvia särkyjä. Keho rentoutuu ja saa lisää joustavuutta. Nämä positiiviset muutokset lisäävät tuoreen äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.