Mama + Bebe -osteopatia

Raskaus- ja äitiysajana Osteopatia. Osteopaatti hoitaa aitia.

Mama + Bebe -palvelut helpottavat äidin ja vauvan yhteistä arkea. Osteopatia vähentää itkuisuutta, kipuja ja vaivoja.

Mama + Bebe -osteopatia on äidin, lapsen ja osteopaatin yhteinen hetki. Osteopaatti auttaa sekä äitiä että vauvaa nauttimaan arjesta monien muutosten keskellä. Hoito on lempeä ja tehokas. Se vähentää pienen ihmisen kipuja ja itkuisuutta sekä auttaa äitiä palautumaan synnytyksestä.

 

 

 

 

Hoidon tarkoitus:

äidin ja vauvan hyvinvoinnin tukeminen ja parantaminen

Palvelun kesto:

75–90 min

Kenelle:

äidit ja vauvat yhdessä

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

Mama + Bebe: äidin ja vauvan ensikäynti, 90 min

135 € Varaa aika

Mama + Bebe: äidin ja vauvan jatkokäynti, 75 min

125 € Varaa aika

Miksi valita Wario Mama'sin osteopatia?

Äidin ja vauvan hyvinvointi on meille ykkösasia

Wario Mama’sin palvelut on räätälöity erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Osteopatian avulla lisäämme sinun ja lapsesi hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa arjessa.

Äidin ja vauvan hoitaminen vaatii erityisosaamista

Osteopatiatiimimme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen asiakkaan lämmöllä ja ammatillisella osaamisella.

 

Elämän ihanin aika sisältää ainutlaatuisia haasteita

Raskaus ja synnytys koettelevat kehoasi monella tavalla. Osteopatia auttaa kehoasi ja mieltäsi sopeutumaan raskausaikaan ja myöhemmin palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä.

 

Vauvasi on yksilö, ja hän tarvitsee yksilöllistä osteopatiaa

Mama + Bebe -osteopatia sisältää pehmeitä otteita ja lempeitä lähestymistapoja. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan jokaiselle äidille ja lapselle yksilöllisesti, juuri heidän erityistarpeitaan kuunnellen.

Osteopaatti Julia Keranen Tampere

Osteopaatti Julia Keränen tahtoo edistää äitien ja lasten hyvinvointia:

"Jo opintojen aikana kiinnostuin naisen terveydestä elämän eri vaiheissa. Raskausaika sekä raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen ovat lähellä sydäntäni. Äitiysosteopatiaan perehtymisen myötä innostuin myös vauvojen terveydestä. Mama + Bebe -osteopatian avulla voin helpottaa niin äidin kuin lapsenkin oloa."

Raskaus- ja äitiysajana Osteopatia. Osteopaatti hoitaa aitia.

Mama + Bebe -osteopatia – äiti

Synnytyksen jälkeinen osteopatia on monille vielä tuntematon mutta suosiotaan kasvattava hoitomuoto Suomessa. Useissa Euroopan maissa, esim. Ranskassa ja Belgiassa, osteopatia on lääkärin määräämä, oleellinen osa kokonaisvaltaista toipumista raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Synnytys tuo täysin uudenlaisia, luonnollisia muutoksia kehoomme. Muutokset voivat olla isoja tai pieniä. Synnytyksen haasteellisuus ja äidin kehon yksilölliset piirteet vaikuttavat suuresti näiden muutosten laajuuteen sekä siihen, kuinka keho palautuu synnytyksen jälkeen. Myös synnytystapa vaikuttaa: alatiesynnytyksen läpikäynyt keho kohtaa erilaisia haasteita kuin sektiokeho.

Äitiysosteopatiassa kehoa tutkitaan ja hoidetaan kokonaisuutena, akuutteihin ongelmakohtiin keskittyen. Tavoitteena on päästä eroon kireyttä, kiputiloja ja pahoinvointia aiheuttavista ongelmista kropassa. Osteopaatilta uusi äiti saa tukea ja apua tarvittaessa myös imetysasioihin, muun muassa imetysergonomiaan.

Kun keho voi hyvin, äiti pystyy nauttimaan arjestaan täysin siemauksin.

Mama + Bebe -osteopatia, vauva on keskiössä. Raskaus, aitiys, vauva - osteopatia auttaa!

Mama + Bebe -osteopatia – vauva

Synnytys on iso ponnistus paitsi äidille myös vauvalle, ja siksi vauva otetaan mukaan hoidon keskiöön.

Jokainen synnytys on ainutlaatuinen. Jokainen lapsi reagoi traumaan ja ympäristön äkilliseen muutokseen omalla tavallaan. Vastaanottokäynneillä varmistetaan lapsen optimaalinen toipuminen synnytyksestä.

Synnytyksen kuormitus näkyy pienessä hyvin monella tavalla. Aikuinen saattaa havaita vauvassa esimerkiksi

  • itkuisuutta
  • koliikkia
  • vatsavaivoja
  • pulauttelua
  • kehon kiristymistä, kaareutumista ja toispuolisuutta

Osteopaatti havaitsee synnytyksen ja uuden elinympäristön aiheuttamat kiputilat ja kireydet lapsen kehossa ja pystyy helpottamaan vauvan oloa monella tavalla.

Vastaanottokäynnillä tutkitaan myös lapsen imuotetta. Tarvittaessa osteopaatti ja hoitaa myös vauvan kireää, tai leikattua kieli- tai huulijännettä.

 

katilovastaanotto, yksityinen katilo tampere

Mama + Bebe -osteopatiassa kiireettömyys ratkaisee

Mama + Bebe -osteopatia on äidin, lapsen ja osteopaatin yhteinen hetki. Ensikäynnillä aikaa varataan 90 minuuttia. Tässä ajassa pystymme käymään kattavasti mutta kiireettömästi läpi esitiedot sekä raskausajalta että synnytyksestä.

Jatkokäynneillä aika on 75 minuuttia.

Kun saavutte vastaanotolle yhdessä lapsen kanssa, on suotavaa, että mukana on joku joka huolehtii lapsesta sen ajan, kun hoito keskittyy äitiin. Näin varmistamme sen, että äidin osteopatiahoidon ajan voimme keskittyä ainoastaan äitiin.

Lapsen hoitoaika määräytyy iän, yksilöllisten ominaisuuksien ja tarpeiden mukaan. Vastasyntyneen kärsivällisyyden sallima hoitoaika on yleensä vain 5–15 minuuttia.

Hoito etenee kiireettömästi. Hoitokokonaisuutta suunniteltaessa on huomioitu paitsi äidin myös vauvan tarpeet: imetys, vaipanvaihto ja muut yllättävät arjen askareet.

 

 

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.