Ajanvaraus

Voit varata ajan nettiajanvarauksestamme alta tai puhelimitse. Emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana mutta soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, mikäli emme pysty heti vastaamaan. Voit myös jättää tekstiviestin.

Ajanvarauksen peruminen

Ymmäräthän, että ilmoittamaton peruutus vaikuttaa suoraan tekijöidemme toimeentuloon. Myöhään peruttu aika aiheuttaa puolestaan sen, ettei peruttua aikaa voida varata toiselle asiakkaalle.

Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varausta. Peruutus tapahtuu varaus vahvistus linkin kautta 24 tuntia ennen varausta. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100 % varatun ajan hinnasta.

Tulethan meille täysin terveenä. Mikäli sinulla on flunssaoireita, voit perua aikasi viimeistään kuusi (6) tuntia ennen ajanvaraustasi. Akuuteissa peruutuksissa ole yhteydessä toimipisteeseen puhelimitse tai sähköpostitse toimipiste kohtaisesti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan täyden hinnan, ellei sinulla ole esittää lääkärintodistusta.

Kaikilta toimipisteiltämme löytyy imetyshuone/hoitohuone, jossa on mahdollista vaihtaa vaipat ja syöttää vauva omassa rauhassa. Hoitohuoneista löytyy tarvikkeita kuten mm. hoitopöytä, imetystyyny, vaippoja sekä baby wipesejä.

Tukihenkilö voi odottaa tiloissamme hoitosi ajan.

Meillä käyvät maksutapoina myös Epassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, voit kysyä lisää sähköpostitse:

info@wariomamas.fi

*Palveluiden hintaan lisätään 1,50€ Kanta-maksu toimipisteellä maksutilanteessa.

Lue lisää;

www.kanta.fi

www.kanta.fi/omakanta

Laki sosiaali-terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä

784/2021

*Asiakastietolain 15 § mukaan yksityisen terveydenhuollon palvelunantajan on liityttävä Kanta-palveluiden käyttäjäksi, jos käytössä on sähköinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Terkuin

Maman tiimi

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.