Ajanvaraus

Voit varata ajan nettiajanvarauksestamme alta tai puhelimitse. Emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana mutta soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, mikäli emme pysty heti vastaamaan. Voit myös jättää tekstiviestin.

Ymmäräthän, että ilmoittamaton peruutus vaikuttaa suoraan tekijöidemme toimeentuloon. Myöhään peruttu aika aiheuttaa puolestaan sen, ettei peruttua aikaa voida varata toiselle asiakkaalle.

Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varausta. Peruutus tapahtuu soittamalla liikkeeseen 09 – 19:30 välisenä aikana, muina aikoina, peru varauksesi laittamalla sähköpostia liikkeen sähköpostiin.  Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100 % varatun ajan hinnasta.

Tulethan meille täysin terveenä. Mikäli sinulla on flunssaoireita, voit perua aikasi viimeistään kuusi (6) tuntia ennen ajanvaraustasi. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan täyden hinnan, ellei sinulla ole esittää lääkärintodistusta.

Kaikilta toimipisteiltämme löytyy imetyshuone/hoitohuone, jossa on mahdollista vaihtaa vaipat ja syöttää vauva omassa rauhassa. Hoitohuoneista löytyy tarvikkeita kuten mm. hoitopöytä, imetystyyny, vaippoja sekä baby wipesejä.

Tukihenkilö voi odottaa tiloissamme hoitosi ajan.

Meillä käyvät maksutapoina myös Epassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, voit kysyä lisää sähköpostitse:

info@wariomamas.fi

Terkuin

Maman tiimi

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.