Raskaushieronta ja hieronta synnytyksen jälkeen

Raskaushieronta auttaa raskaana olevaa aitia. Aiti makaa kyljellaan, kun hieroja kasittelee hanta.

Turvotusta, stressiä ja kiputiloja? Raskaushieronta ja hieronta synnytyksen jälkeen helpottavat arkeasi.

Hieronta on rentouttava ja vaivoja lievittävä hoitomuoto odottavalle tai synnyttäneelle äidille. Raskaushieronta vähentää stressiä, turvotusta ja kiputiloja. Hieronta synnytyksen jälkeen tukee raskausajasta ja synnytyksestä palautumista.

Mikäli tarvitset muita hierontapalveluita, Wario Physicsiltä löydät esimerkiksi urheiluhieronta-, raskausajan hieronta– sekä synnytyksen jälkeinen hieronta -palvelut.

Hoidon tarkoitus:

rentouttaa kehoa ja mieltä, poistaa kipua ja turvotusta

Palvelun kesto:

30–90 min

Kenelle:

raskaana olevat ja synnyttäneet äidit

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

Raskaushieronta ja hieronta synnytyksen jälkeen, 60 min

68 € Varaa aika

Raskaushieronta ja hieronta synnytyksen jälkeen, 90 min

93 € Varaa aika

Lymfahieronta, 45 min

58 € Varaa aika

Lymfahieronta, 60 min

68 € Varaa aika

Lymfahieronta, 75 min

78 € Varaa aika

Päähieronta, 15 min

15 € Varaa aika

Urheiluhieronta, 30–120 min

43–113 € Varaa aika

Raskausajan vyöhyketerapeuttinen hieronta, 75min

78 € Varaa aika

Raskausajan vyöhyketerapeuttinen hieronta, 90min

93 € Varaa aika

Miksi valita Mama'sin hierontapalvelu?

Äidin ja vauvan hyvinvointi on meille ykkösasia

Wario Mama’sin palvelut on räätälöity erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Hieronnan avulla lisäämme kokonaisvaltaista hyvää oloa arjessa. Kun sinä voit hyvin, myös vauva voi hyvin.

Äidin ja vauvan hoitaminen vaatii erityisosaamista

Hierojatiimimme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen asiakkaan lämmöllä ja vahvalla ammatillisella osaamisella.

 

Elämän ihanin aika sisältää ainutlaatuisia haasteita

Raskaus ja synnytys koettelevat kehoasi monella tavalla. Hieronta lievittää kipua sekä auttaa kehoasi ja mieltäsi sopeutumaan raskausaikaan ja myöhemmin palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä.

 

Lapsesi on yksilö, ja hän tarvitsee yksilöllistä hoitoa

Synnytys on vauvalle rankka kokemus, joka voi aiheuttaa lihaskireyttä ja stressiä. Mama’s tarjoaa myös vauvahierontaa, joka helpottaa yleisimpiä vauva-ajan ongelmia koliikista uniongelmiin saakka.

 

Emma Rikkonen tekee unelmatyötään:

"Odottavan ja synnyttäneen äidin kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta lisää hyvää oloa uuden elämänvaiheen keskellä."

Raskaushieronta auttaa raskaana olevaa aitia. Aiti makaa kyljellaan, kun hieroja kasittelee hanta.

Raskaushieronta

Raskaushieronta vapauttaa kehon jännitystiloja ja auttaa odottavaa äitiä rentoutumaan. Hieronta helpottaa kipuja tyypillisissä ongelmakohdissa. Tällaisia kohtia raskaana olevalla äidill ovat muun muassa niska, hartiat, alaselkä, lantion alue ja jalkapohjat.

Raskaushieronnan hyötyjä:

 • Rentouttaa kehoa ja mieltä
 • Vähentää stressiä
 • Vapauttaa kehon jännitystiloja
 • Vilkastuttaa verenkiertoa
 • Kehittää kehonhallintaa
 • Vähentää ja poistaa liitoskipuja
 • Vähentää iskiastyyppistä kipua, joka säteilee pakaraan ja jalkoihin
 • Lisää imunestekiertoa ja vähentää turvotusta

Hieronta on turvallista koko raskauden ajan. Mikäli kylkiasennossa tehty hoito aiheuttaa huonovointisuutta, raskaushieronta onnistuu myös mukavassa puoli-istuvassa asennossa. Raskaushieronta toteutetaan aina asiakkaan olon, tuntemusten ja raskauden vaiheen mukaisesti.

Hieronta hyödyttää sekä odottavaa äitiä että kohdussa elävää vauvaa. Vauva voi hyvin, kun odottava äiti voi hyvin.

 

raskaushieronta vyohyketerapia helsinki

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta sopii sekä raskaana olevalle että synnyttäneelle äidille. Hoitona se on turvallinen ja erittäin relaksoiva, joten se lisää äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia pitkäksi aikaa.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta ratkaisee monenlaisia raskausajan ongelmia ja vaivoja. Se sopii esimerkiksi seuraavien tuntemusten hoitamiseen:

 • kivut ja jännitykset
 • pahoinvointi ja huimaus
 • stressi, väsymys ja unettomuus
 • aineenvaihduntahäiriöt, turvotus

Synnytyksen jälkeen tehtynä vyöhyketerapeuttinen hieronta auttaa kehoa ja mieltä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä.

Lempeä ja turvallinen, silti tehokas hoito

Vyöhyketerapeuttisessa raskaushieronnassa otteet ovat rauhallisia ja lempeitä. Hoito on turvallinen, rentouttava ja täysin kivuton. Hieronnan jälkeen olo on virkistynyt ja rento. Nukahtaminen yöunille helpottuu, ja uni on syvän palauttavaa.

Palvelu on saatavilla vain Helsingissä.

Hieronta synnytyksen jalkeen. Hieroja kasittelee aidin niskaa.

Hieronta synnytyksen jälkeen

Raskaus ja synnytys muuttavat naisen kehoa monella tavalla. Muutosten taustalta löytyy hormonaalisia syitä. Myös muuttunut kehon asento ja kudosten rasittuminen vaikuttavat kehoon ja sen toimintaan. Hieronta synnytyksen jälkeen auttaa. Se tukee raskausajasta ja synnytyksestä palautumista.

Hierontaan voi tulla heti, kun äidistä siltä tuntuu. Hieronnassa keskitytään mahdollisiin ongelma-alueisiin. Yleisimpiä ongelma-alueita synnytyksen jälkeen ovat selän ja lantion alue sekä niska-hartiaseutu. Hierontaan voi tulla myös rentoutumaan. Hoito rentouttaa ja auttaa uuden arjen keskellä, vaikkei kehossa tuntuisikaan olevan erityisiä ongelmia.

Synnytyksen jälkeinen hieronta suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos vatsamakuulla oleminen ei tunnu mukavalta synnytyksen jälkeen, hieronta voidaan tehdä myös kylkimakuulla tai istuen. Tarvittaessa synnytyksen jälkeiseen hierontaan voi yhdistää myös sektioarven käsittelyn.

Vauvat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vastaanotolle!

Wario Mamasin lymfahieronta Helsingissa ja Tampereella.

Lymfahieronta

Lymfahieronta vähentää kehon nestekiertohäiriöitä. Hieronnassa aktivoidaan kehon lymfapisteitä ja pusketaan kevyin pyörivin ottein nesteet liikkeelle. Hoito rentouttaa, vähentää turvotusta ja lievittää kipua.

Lymfahieronta parantaa ennen kaikkea imusuonten toimintaa. Tasaisen rytmikkään otteet noudattelevat imusuonten suuntaa ja toimintaa. Kun imusuoniston toiminnot elpyvät, soluväliaineessa olevat nesteet ja valkuaisaineet pääsevät kulkemaan pois kudoksista. Tällöin raskausaikana kehittyneet turvotukset ja kivut vähenevät merkittävästi.

 

 

Urheiluhieronta uudelle aidille synnytyksen jalkeen

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja vähentää stressiä. Se on pehmytkudoskäsittelyä, jonka aikana käytetään erilaisia tekniikoita. Urheiluhieronta edistää kehon rentoutumista ja vähentää tuntuvasti mahdollisia kipuja ja kiputiloja. Raskausaikaan liittyvät liitoskivut helpottuvat urheiluhieronnan ansiosta. Hoito vähentää myös imettävän äidin niska-hartiakipuja.

Urheiluhieronta toteutetaan aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Hieronta sopii mainiosti myös muille kuin aktiiviurheilijoille; se rentouttaa, vähentää stressiä ja auttaa palautumaan arjen kuormituksesta.

Urheiluhieronta tuo apua

 • niska-hartiaseudun kipuihin
 • päänsärkyyn
 • ylä- ja alaselän kiputiloihin
 • raajojen jännitykseen
 • uniongelmiin
 • äkilliseen kipuun
 • pitkäaikaisiin, kroonistuneisiin kiputiloihin
 • liitoskipuihin
 • imetyksen aiheuttamiin niska-hartiaseudun kiputiloihin

Urheiluhieronta kuuluu myös Wario Physics:n palvelutarjontaan. Tutustu Physicsin tarjontaan tästä.

FAQ

Raskaushierontaa voidaan yleensä aloittaa toisen raskauskolmanneksen alusta lähtien, mutta on tärkeää keskustella asiasta lääkärin kanssa ennen hieronnan aloittamista.

Raskaushieronta voi auttaa lievittämään selkä- ja niskakipuja, vähentämään jalkojen turvotusta, parantamaan verenkiertoa, helpottamaan stressiä ja parantamaan unen laatua.

Kun se tehdään oikein ja koulutetun ammattilaisen toimesta, raskaushieronta on turvallista. On kuitenkin tärkeää ilmoittaa hierojalle kaikista terveysongelmista ja raskauden erityispiirteistä.

Raskaushieronnalla ei yleensä ole sivuvaikutuksia, kun se tehdään oikein. Joillakin naisilla voi kuitenkin olla herkempi iho raskauden aikana, joten on tärkeää ilmoittaa hierojalle, jos tunnet epämukavuutta.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.