Mama’s palvelee Helsingissä ja Tampereella

Wario Mama’sin palvelut on suunnattu erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Haluamme tarjota asiakkaillemme apua ja tukea hyvinvoinnin ylläpitoon sekä parantamiseen. Henkilökuntamme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista, jotka kohtaavat jokaisen asiakkaan lämmöllä.

Ongelmat ovat ratkaistavissa

Yleisimpiä vaivoja, joita hoidamme, ovat alaselkäkivut, liitoskivut, keskivartalon ja lantionpohjan toimintahäiriöt, yläselän ja niska-hartia-alueen kivut sekä purentalihasten toimintahäiriöt. Tuemme tulevien äitien hyvinvointia läpi raskausajan ja synnytyksen jälkeen.

Asiakas kohdataan aina kokonaisvaltaisesti. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänelle sopivimman hoitosuunnitelman. Vastaanotollemme voi tulla, vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo useita vuosia.

Vauvat ja lapset ovat tervetulleita meille!

Palvelemme perheitä Helsingin ja Tampereen ytimessä

On tärkeää, että pääset paikalle mahdollisimman helposti.

Helsingin toimipisteemme sijaitsee Kampin ja Forumin kauppakeskusten vieressä. Kampin metroasemalta ja rautatieasemalta on kävelymatka liikkeellemme. Parkkipaikkoja löytyy kadun varrelta ja parkkihalleista.

Tampereen toimipisteemme sijaitsee Kuninkaankadulla, aivan kaupungin ytimessä. Käynti Tirkkosen talosta — tervetuloa kolmanteen kerrokseen!

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.