Etäkätilö

Imetysohjaus Helsinki ja Tampere. Imetysohjaaja pitaa vauvaa olallaan.

Etäkätilö on helppo tapa saada tukea raskaus- ja synnytyksen jälkeisen ajan ongelmiin.

Etäkätilöltä on mahdollista saada seuraavia palveluita: Imetysohjaus, kätilöpalvelut, synnytyskeskustelu, synnytyspelkokeskustelu

Imetysohjauksen etävastaanotolla saat apua ja vinkkejä vauvan imuotteen tarkastamiseen, imetyskipujen helpottamiseen, erilaisten imetysasentojen harjoitteluun, maitomääräsi lisäämiseen ja rintojen hoitoon. Raskausaikaisella kätilövastaanotolla keskustellaan mm. raskausajan tunteista, raskausajan voinnista sekä tulevaan vauva-arkeen liittyvistä ajatuksista. Synnytyksen jälkeisellä kätilövastaanotolla keskustellaan omasta toipumisesta, yleisimmistä haasteista ja saada konkreettisia neuvoja vauva-arkeen. Synnytyskeskustelussa käydään synnytys läpi vaihe vaiheelta ja synnytyspelkokeskustelussa käsitellään synnytykseen liittyviä pelkoja. Kätilö soittaa vastaanoton alkaessa.

HUOM. Etäkätilö-palvelu varataan Tampereen toimipisteen ajanvarauksen kautta. 

Hoidon tarkoitus:

Tarjota yleisempiä kätilöpalveluita etänä

Palvelun kesto:

60-90 min

Kenelle:

Raskaana oleville ja synnytäneille

Hinnasto

Suositut kurssimme löydät verkkokaupasta. Muihin palveluihin voit varata ajan verkossa tai puhelimitse.

Imetysohjaus etävastaanotto 60min

65 € Varaa aika

Kätilöpalvelut etävastaanotto 60min

75 € Varaa aika

Synnytyskeskustelu etävastaanotto 60min

75 € Varaa aika

Synnytyspelkokeskustelu 90min

85 € Varaa aika
Veera Kankkunen, katilo Tampere

Etäkätilönä toimii kokenut kätilö Veera Kankkunen

"Etäyhteyden avulla pystymme tarjoamaan synnyttäjille paljon apua ja tietoutta synnytyksestä. Se mahdollistaa pääsyn synnyttäjien luokse, vaikka fyysisesti olemme eri paikoissa. Se on suuri edistysaskel synnytyskätilön ammatissa ja auttaa meitä varmistamaan, että synnyttäjät saavat tarvitsemansa tuen ja neuvonnan."

Imetysohjaus etänä

Vastasyntyneen imetyksessä ollaan aina uuden äärellä, uusi imetysmatka on oppimista sekä äidille että vauvalle. Imetys ei ole aina helppoa, mutta onneksi apua on tarjolla myös etänä.

Imetysohjauksen etävastaanotolla voit saada apua ja vinkkejä mm.:

  • vauvan imuotteen tarkastamiseen ja tarvittaessa sen korjaamiseen
  • imetyskipujen helpottamiseen
  • erilaisten imetysasentojen harjoitteluun
  • maitomääräsi lisäämiseen
  • rintojen hoitoon

Imetysohjauksen etävastaanottoa varten toivon sinun täyttävän esitietolomakkeen sähköpostitse ja tarvittaessa liittävän mukaan kuvia tai videoita. Imetysohjauskäynnit on myös suositeltavaa toteuttaa videovastaanottona parhaan avun saamiseksi. Lomakkeen sekä mahdollisen linkin tapaamiseen saat sähköpostiisi varauksen teon jälkeen. Kätilö soittaa vastaanoton alkaessa.

Kätilöpalvelut etänä

Raskausaika ja vauva-arki tuovat suuria muutoksia naisen ja perheen elämään. Näissä uusissa elämänvaiheissa haluamme olla apuna ja tukena, myös etänä. Raskaudenaikaisella kätilövastaanotolla voimme keskustella mm. raskausajan tunteistasi, raskausajan voinnistasi sekä tulevaan vauva-arkeen liittyvistä ajatuksistasi. Lisäksi voimme käydä läpi tulevaa synnytystä ja siihen valmistautumista.

Synnytyksen jälkeen voimme keskustella omasta toipumisestasi sekä käydä läpi yleisimpiä haasteita esimerkiksi repeämien ja rintojen hoidossa. Voit myös saada konkreettisia neuvoja vauva-arkeen sekä voimme keskustella tunteistasi ja mielialastasi lapsivuodeaikana. Kätilö soittaa vastaanoton alkaessa.

 

Synnytyskeskustelu etänä

Synnytys on aina naisen elämää mullistava kokemus, jonka vuoksi sen jälkipuinti ammattilaisen kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Synnytyskokemus vaikuttaa naisen elämään ja äitiyteen merkittävällä tavalla, joten sen läpikäyminen ammattilaisen kanssa tukee perheen kasvua vanhemmiksi.

Tämän vuoksi haluamme tarjota perheelle mahdollisuuden keskustella synnytyksessä rauhassa kätilön kanssa myös etänä ja juuri siinä vaiheessa kun se sinulle tai teille parhaiten sopii. Synnytyskeskustelussa voimme käydä synnytyksen läpi vaihe vaiheelta sinun kokemuksiesi ja sairaalan kirjausten pohjalta. Pääset esittämään kysymyksiä ja saat vastaukset mahdollisesti sinua mietityttäviin asioihin. Synnytyskeskustelun tavoitteena on neutralisoida synnytyskokemustasi ja saada siitä osa omaa arkeasi. Kätilö soittaa vastaanoton alkaessa.

Synnytyspelko­keskustelu

Synnytys on naisen elämässä suuri ja mullistava tapahtuma. Kaikilla lähestyvä synnytys herättää erilaisia tunteita ja suurin osa vähintäänkin jännittää synnytystä. Synnytyspelko saattaa olla hyvin lamauttavaa ja varjostaa raskausaikaa suuresti. Synnytyksessä saattaa pelottaa kontrollin puute tai hallinnan menettäminen, kipu, toimenpiteet tai uusi sairaalaympäristö.

Synnytyspelkokeskustelun tavoitteena on lievittää pelkoasi ja helpottaa suhtautumistasi synnytykseen. Keskustelussa käydään synnytystä ja sen kulkua läpi ja keskustellaan kanssa kokemuksistasi ja sinua pelottavista aiheista. Keskustelussa saamasi tiedon perusteella pystyt valmistautumaan tulevaan synnytykseen ja toivottavasti suhtautumaan siihen rauhallisemmin mielin.

Kätilö soittaa vastaanoton alkaessa.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.