Titta Nylund

Osaaminen

  • Lasten Fysioterapia
  • Vauvahieronta
  • Purentalihasten käsittely
  • Raskausajan hieronta
  • LPG-hoidot
  • Lymfahieronta
  • Synnytyksen jälkeinen hieronta

Lasten fysioterapeutti, raskausajan hieroja, Helsinki

Olen Titta ja toimin Wario Mama’silla lasten fysioterapeuttina. Vuonna 2021 odotin esikoistani ja kävin itse Wariolla hoidettavana. Sain vaivoihin apua, ja tunnelma paikan päällä oli aina lämmin, välittävä ja aito. Esikoisen syntymän jälkeen sain itse mahdollisuuden liittyä upeaan Mama’s-tiimiin.

Kokemuksesta tiedän, että synnytys ja sen jälkeinen aika ovat täynnä kehollisia muutoksia niin äidillä kuin uudella vauvallakin. Olen erikoistunut vauvojen ja lasten fysioterapiaan, ja erityisesti lasten sensomotorinen kehitys kiinnostaa minua. Lisäksi olen kiinnostunut äitien hyvinvoinnista, sillä vanhempien ilot ja huolet peilaavat usein lapsiin.

Terapiatyössä paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen yksilöllisesti. Lasten kanssa toiminnan keskiössä ovat lapsen ja koko perheen hyvinvointi, itsenäisen tekemisen riemu ja onnistumisen kokemukset. Työhön minua motivoivat perheiden tarinat ja haasteet jotka ajavat minua kehittämään osaamistani jatkuvasti.

Palveluihini kuuluvat vauvojen ja lasten fysioterapian ja hieronnan lisäksi LPG-hoidot, raskausajan hieronnat, purentalihasten käsittelyt sekä lymfahieronta.

Nähdään vastaanotolla!

Kolme asiaa minusta

Vapaa-aikaa vietän paljon perheen ja ystävien kanssa.

Uinti on lempi liikuntamuotoni ja toimin myös uimaopettajana.

Nautin myös matkustamisesta ja samalla luon uusia ihania muistoja.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.