Raskausajan osteopatiaa ammattitaidolla Tampereella

Mitä on raskausajan osteopatia?

Raskausajan osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, joka keskittyy odottavan äidin kehon tasapainottamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Osteopaatti käyttää lempeitä ja turvallisia tekniikoita, jotka auttavat lievittämään raskauden aikana yleisiä vaivoja, kuten selkäkipuja, liitoskipuja ja päänsärkyä. Hoito on suunniteltu erityisesti raskaana oleville naisille ja se huomioi kehon muutokset raskauden eri vaiheissa.

Osteopatia perustuu kehon kokonaisvaltaiseen tarkasteluun ja hoitoon. Osteopaatti tutkii kehon rakenteita ja toimintoja, ja pyrkii löytämään ja hoitamaan mahdolliset epätasapainotilat. Raskausajan osteopatia voi auttaa myös synnytykseen valmistautumisessa ja synnytyksestä palautumisessa.

Wario Mama’sin osteopatiatiimi koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista, jotka kohtaavat jokaisen asiakkaan lämmöllä ja ammatillisella osaamisella. Meidän tavoitteemme on tukea äidin ja vauvan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Raskausajan osteopatian hyödyt

Raskausajan osteopatia tarjoaa monia hyötyjä odottavalle äidille. Ensinnäkin se auttaa lievittämään raskauden aikana yleisiä vaivoja, kuten selkäkipuja, liitoskipuja, päänsärkyä ja hengenahdistusta. Osteopatia voi myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan unen laatua, mikä on erityisen tärkeää raskauden aikana.

Toiseksi, raskausajan osteopatia voi auttaa kehoa valmistautumaan synnytykseen. Osteopaatti voi auttaa parantamaan lantion ja selkärangan liikkuvuutta, mikä voi helpottaa synnytystä ja vähentää synnytyksen jälkeisiä vaivoja. Osteopatia voi myös auttaa kehoa palautumaan synnytyksestä nopeammin ja tehokkaammin.

Kolmanneksi, raskausajan osteopatia voi parantaa äidin ja vauvan välistä yhteyttä. Osteopaatti voi auttaa äitiä tuntemaan olonsa rentoutuneemmaksi ja rauhallisemmaksi, mikä voi parantaa vauvan hyvinvointia. Osteopatia voi myös auttaa äitiä tuntemaan olonsa vahvemmaksi ja itsevarmemmaksi raskauden ja synnytyksen aikana.

Miksi valita Wario Mama’s?

Wario Mama’sin palvelut on räätälöity erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Osteopatian avulla lisäämme sinun ja lapsesi hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa arjessa. Meidän tavoitteemme on tukea äidin ja vauvan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Osteopatiatiimimme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen asiakkaan lämmöllä ja ammatillisella osaamisella. Meidän tavoitteemme on tukea äidin ja vauvan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Raskaus ja synnytys koettelevat kehoasi monella tavalla. Osteopatia auttaa kehoasi ja mieltäsi sopeutumaan raskausaikaan ja myöhemmin palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä. Mama + Bebe -osteopatia sisältää pehmeitä otteita ja lempeitä lähestymistapoja. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan jokaiselle äidille ja lapselle yksilöllisesti, juuri heidän erityistarpeitaan kuunnellen.

Usein kysytyt kysymykset raskausajan osteopatiasta

Onko raskausajan osteopatia turvallista?
Raskausajan osteopatia sopii odottavalle äidille kaikissa raskauden vaiheissa. Voit aloittaa hoidot milloin tahansa raskauden aikana, ja osteopaatti suunnittelee hoidon yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan.

Mitä vaivoja raskausajan osteopatia voi helpottaa?
Raskausajan osteopatia voi auttaa lievittämään monenlaisia raskausajalle tyypillisiä vaivoja, kuten selkäkipuja, liitoskipuja, päänsärkyä, hengenahdistusta, hermopinteitä, stressiä ja virtsankarkailua.

Jos haluat varata ajan raskausajan osteopatiaan, voit tehdä sen helposti tästä. Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.