Osteopatia auttaa eri kipujen hallinnassa raskaana ollessa

Raskaus on ainutlaatuinen ja kaunis elämänvaihe, mutta se tuo mukanaan myös monenlaisia fyysisiä haasteita. Osteopatia voi olla erinomainen apu kipujen hallinnassa raskauden aikana. Osteopatian avulla voidaan lievittää selkäkipuja, liitoskipuja, päänsärkyä ja muita raskausajan vaivoja, mikä parantaa odottavan äidin hyvinvointia ja valmistaa kehoa synnytykseen.

Osteopatian hyödyt raskaana oleville

Osteopatia tarjoaa monia hyötyjä raskaana oleville naisille. Ensinnäkin, se auttaa lievittämään yleisiä raskausajan kipuja, kuten selkä- ja liitoskipuja. Osteopaatti käyttää lempeitä manuaalisia tekniikoita, jotka auttavat kehoa sopeutumaan raskauden tuomiin muutoksiin.

Toiseksi, osteopatia voi parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta, mikä on yleinen ongelma raskauden aikana. Tämä voi auttaa vähentämään jalkojen ja nilkkojen turvotusta sekä parantamaan yleistä hyvinvointia.

Kolmanneksi, osteopatia voi auttaa valmistamaan kehoa synnytykseen. Osteopaatti voi auttaa parantamaan lantion liikkuvuutta ja tasapainoa, mikä voi helpottaa synnytystä ja nopeuttaa synnytyksestä palautumista.

Miten osteopatia voi auttaa kipujen hallinnassa

Osteopatia keskittyy kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja pyrkii löytämään ja hoitamaan kipujen perimmäiset syyt. Raskauden aikana keho käy läpi monia muutoksia, jotka voivat aiheuttaa kipuja ja epämukavuutta. Osteopaatti käyttää erilaisia manuaalisia tekniikoita, kuten pehmeitä venytyksiä, mobilisointia ja manipulaatiota, lievittääkseen kipuja ja parantaakseen kehon toimintaa.

Osteopatia voi auttaa lievittämään selkäkipuja, jotka ovat yleisiä raskauden aikana. Selkäkivut johtuvat usein kehon painopisteen muutoksista ja lisääntyneestä kuormituksesta selkärangalle. Osteopaatti voi auttaa parantamaan selkärangan liikkuvuutta ja vähentämään kipua.

Lisäksi osteopatia voi auttaa lievittämään liitoskipuja, jotka johtuvat lantion alueen nivelten löystymisestä raskauden aikana. Osteopaatti voi käyttää lempeitä tekniikoita parantaakseen lantion alueen liikkuvuutta ja vähentääkseen kipua.

Osteopatian yleisimmät hoitomenetelmät

Osteopatiassa käytetään monia erilaisia hoitomenetelmiä, jotka on suunniteltu parantamaan kehon toimintaa ja lievittämään kipuja. Yksi yleisimmistä menetelmistä on pehmeä kudosmanipulaatio, jossa osteopaatti käyttää käsiään venyttääkseen ja rentouttaakseen lihaksia ja pehmytkudoksia.

Toinen yleinen menetelmä on nivelten mobilisointi, jossa osteopaatti käyttää lempeitä liikkeitä parantaakseen nivelten liikkuvuutta ja vähentääkseen kipua. Tämä menetelmä on erityisen hyödyllinen selkä- ja liitoskipujen hoidossa.

Kolmas yleinen menetelmä on kraniaalinen osteopatia, jossa osteopaatti keskittyy pään ja kaulan alueen hoitoon. Tämä menetelmä voi auttaa lievittämään päänsärkyjä ja parantamaan yleistä hyvinvointia.

Milloin hakeutua osteopaatin vastaanotolle

Osteopaatin vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos koet kipuja tai epämukavuutta raskauden aikana. Osteopatia voi auttaa lievittämään selkäkipuja, liitoskipuja, päänsärkyjä ja muita raskausajan vaivoja. Lisäksi osteopatia voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja vähentämään turvotusta.

Osteopaatin vastaanotolle kannattaa hakeutua myös, jos haluat valmistautua synnytykseen. Osteopaatti voi auttaa parantamaan lantion liikkuvuutta ja tasapainoa, mikä voi helpottaa synnytystä ja nopeuttaa synnytyksestä palautumista.

Osteopaatin vastaanotolle voi hakeutua myös synnytyksen jälkeen. Osteopatia voi auttaa kehoa palautumaan synnytyksestä ja lievittämään synnytyksen jälkeisiä kipuja ja epämukavuutta.

Miksi valita Wario Mama’sin osteopatia?

Äidin ja vauvan hyvinvointi on meille ykkösasia. Wario Mama’sin palvelut on räätälöity erityisesti raskaana oleville, äideille ja vauvoille. Osteopatian avulla lisäämme sinun ja lapsesi hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa arjessa.

Äidin ja vauvan hoitaminen vaatii erityisosaamista. Osteopatiatiimimme koostuu äitiyteen erikoistuneista hyvinvoinnin ammattilaisista. Me kohtaamme jokaisen asiakkaan lämmöllä ja ammatillisella osaamisella.

Elämän ihanin aika sisältää ainutlaatuisia haasteita. Raskaus ja synnytys koettelevat kehoasi monella tavalla. Osteopatia auttaa kehoasi ja mieltäsi sopeutumaan raskausaikaan ja myöhemmin palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä. Varaa aika osteopaatille ja koe, kuinka osteopatia voi parantaa hyvinvointiasi raskauden aikana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.