Wario Mama’s saapuu Kuopioon – Haemme työntekijöitä

Wario Mamas saapuu nyt Kuopioon ja etsimme uuteen lämminhenkiseen tiimiimme tekijöitä. Etsimme siis raskausajan hierojia sekä äitiys-/lantionpohjanfysioterapeutteja aivan uuteen toimipisteeseemme osaksi osaavaa ja ihanaa tiimiämme. Arvostamme lämmintä ja positiivista työilmapiiriä sekä teemme yhdessä Wario Mama’sista parhaan työpaikan meille kaikille.

Toivomme, että olet äitiyteen erikoistunut fysioterapeutti, joka on kiinnostunut myös vauvoista tai raskausaikaan erikoistunut hieroja, koulutamme sinut tarvitessa tähän. Meillä on palveluvalikoimassamme myös purentalihashierontaa, LPG-hoitoja sekä vauvahierontaa, mihin sinut koulutetaan. Urheiluhierojan tausta katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikaista ja vuorot painottuvat arkipäiviin/iltoihin sekä viikonloppuihin. Toimipisteemme sijaitsee aivan Kuopion ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Avoinna on myös osa-aikaisen joogaohjaajan paikka. Toivomme sinulta osaamista raskausajan sekä synnytyksen jälkeisestä joogaohjauksesta.

Tarjoamme sinulle tilat, ihanat asiakkaat, täyden markkinoinnin ja tietysti parhaan tiimin. Mikäli tämä herätti mielenkiintosi, olethan rohkeasti yhteydessä!

Työ on yrittäjäpohjainen eli kaikki työntekijämme toimivat sopimusyrittäjinä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta tarvitset Y-tunnuksen tai sinun tulee olla kevytyrittäjä aloittaessasi työskentelysi meillä.

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen kuopio@wariomamas.fi.
Liitä hakemukseesi CV:si, jossa käy ilmi aikaisempi työkokemuksesi sekä mahdolliset lisäkoulutukset.

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä; 0453453433.

Odotamme hakemuksia innolla! Paikat täytetään sopivien yrittäjien löydyttyä.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.