Akupunktio levottomuuden vähentämiseksi raskauden aikana

Raskaus on elämän mullistava vaihe, joka tuo mukanaan monenlaisia fyysisiä ja henkisiä muutoksia. Levottomuus on yleinen vaiva, joka voi häiritä odottavan äidin hyvinvointia. Akupunktio on perinteinen kiinalainen hoitomuoto, joka voi auttaa vähentämään levottomuutta raskauden aikana. Tässä artikkelissa käsittelemme, miten akupunktio voi tukea sinua tällä tärkeällä matkalla.

Johdanto akupunktioon ja sen hyötyihin raskauden aikana

Akupunktio perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen, jossa kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisuutena. Hoito tehdään akupunktioneuloilla, jotka asetetaan kehon tiettyihin pisteisiin. Raskauden aikana ja sen jälkeen akupunktiolla voidaan vähentää kipuja, levottomuutta ja hormonimuutoksista johtuvia vaivoja.

Akupunktio on turvallinen ja tehokas hoitomuoto niin äidille kuin kohdussa elävälle vauvallekin. Me Wario Mama’silla tuemme lempeästi raskaana olevan ja synnyttäneen äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kun äiti voi hyvin, myös vauvalla on hyvä olla.

Levottomuuden syyt raskauden aikana

Raskauden aikana naisen keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Hormonitasojen vaihtelut, fyysiset muutokset ja tulevan äitiyden aiheuttama jännitys voivat kaikki aiheuttaa levottomuutta. Lisäksi unihäiriöt, väsymys ja stressi voivat pahentaa levottomuuden tunteita.

Levottomuus voi ilmetä monin eri tavoin, kuten unettomuutena, hermostuneisuutena tai yleisenä ahdistuksena. On tärkeää löytää keinoja, joilla näitä tuntemuksia voidaan lievittää, jotta odottava äiti voi nauttia raskaudestaan mahdollisimman paljon.

Akupunktion vaikutus levottomuuden vähentämisessä

Akupunktiohoidon aikana kehon akupisteitä käsitellään hyvin ohuilla neuloilla. Näin voidaan stimuloida hermostoa ilman kemiallisia lääkeaineita. Neulauksen ansiosta keho alkaa vapauttaa kipua lievittäviä ja hyvää oloa luovia luonnollisia kemikaaleja elimistöön. Tämä voi auttaa lievittämään levottomuutta ja parantamaan yleistä hyvinvointia.

Akupunktio voi myös auttaa tasapainottamaan hormonitasoja, mikä voi vähentää hormonimuutoksista johtuvaa levottomuutta. Lisäksi hoito voi parantaa unen laatua ja vähentää stressiä, mikä osaltaan auttaa vähentämään levottomuuden tunteita.

Asiantuntijoiden ja käyttäjien kokemuksia

Monet asiantuntijat ja käyttäjät ovat havainneet akupunktion olevan tehokas keino vähentää levottomuutta raskauden aikana. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että akupunktio voi auttaa lievittämään raskauden aikaisia vaivoja, kuten pahoinvointia, selkäkipuja ja unihäiriöitä, jotka voivat kaikki vaikuttaa levottomuuden tunteisiin.

Asiakkaamme ovat kertoneet, että akupunktiohoidot ovat auttaneet heitä rentoutumaan ja tuntemaan olonsa rauhallisemmaksi raskauden aikana. He ovat myös kokeneet, että hoidot ovat parantaneet heidän unen laatuaan ja vähentäneet stressiä.

Akupunktiohoidon käytännön toteutus raskauden aikana

Akupunktiohoito raskauden aikana toteutetaan aina ammattilaisen toimesta, jolla on riittävä koulutus ja osaaminen. Hoito tehdään erittäin ohuilla neuloilla, jotka sijoitetaan kehon akupisteisiin. Hoito etenee rauhallisen lempeästi – juuri sinun ehdoillasi.

Raskauden aikana akupunktiolla voidaan hoitaa esimerkiksi rintojen arkuutta, pahoinvointia, närästystä, selkäkipuja, lihaskipuja ja -jumeja, suonikohjuja, lantion alueen kipuja, korkeaa tai matalaa verenpainetta, unihäiriöitä, väsymystä ja uupumusta, ahdistusta, levottomuutta, päänsärkyä, migreeniä ja ummetusta.

Akupunktio on turvallinen hoitomuoto raskauden aikana, ja se voi auttaa sinua sopeutumaan uuteen ihanaan elämänvaiheeseen. Olet tervetullut alan ammattilaisen hoiviin Helsingin ja Tampereen toimipisteissämme.

Akupunktio voi olla juuri se lempeä ja luonnollinen hoitomuoto, jota tarvitset raskauden aikana. Varaa aikasi helposti ajanvaraussivustoltamme ja anna meidän auttaa sinua voimaan hyvin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.