Miten akupunktio auttaa raskausaikana?

Raskaus, synnytys ja äitiys mullistavat naisen elämän. Akupunktio voi tukea sinua tällä tärkeällä matkalla. Akupunktio perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen, jossa kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisuutena. Hoito tehdään akupunktioneuloilla. Raskauden aikana ja sen jälkeen akupunktiolla voidaan vähentää kipuja, levottomuutta ja hormonimuutoksista johtuvia vaivoja.

Akupunktion hyödyt raskauden aikana

Raskauden aikana akupunktio voi tarjota monia hyötyjä. Se voi auttaa lievittämään yleisiä raskausajan vaivoja, kuten pahoinvointia, selkäkipuja ja unihäiriöitä. Akupunktio voi myös vähentää stressiä ja ahdistusta, mikä on erityisen tärkeää odottavalle äidille.

Akupunktio voi myös parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta, mikä on yleinen ongelma raskauden aikana. Tämä voi auttaa odottavaa äitiä tuntemaan olonsa mukavammaksi ja energisemmäksi. Lisäksi akupunktio voi auttaa tasapainottamaan hormoneja, mikä voi vähentää mielialan vaihteluita ja muita hormonimuutoksista johtuvia oireita.

Monet odottavat äidit kokevat myös, että akupunktio auttaa heitä valmistautumaan synnytykseen. Se voi auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä, mikä voi tehdä synnytyksestä sujuvamman ja vähemmän stressaavan kokemuksen.

Miten akupunktio toimii?

Akupunktio perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, jossa kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisuutena. Hoidon aikana kehon akupisteitä käsitellään hyvin ohuilla neuloilla. Näin voidaan stimuloida hermostoa ilman kemiallisia lääkeaineita. Neulauksen ansiosta keho alkaa vapauttaa kipua lievittäviä ja hyvää oloa luovia luonnollisia kemikaaleja elimistöön.

Akupunktiohoidon aikana neulat asetetaan tiettyihin kehon pisteisiin, jotka liittyvät erilaisiin elimiin ja kehon toimintoihin. Tämä stimuloi kehon omaa parantumisprosessia ja auttaa tasapainottamaan kehon energiaa. Akupunktio voi myös parantaa verenkiertoa ja vähentää tulehdusta, mikä voi auttaa lievittämään kipua ja muita oireita.

Raskauden aikana akupunktio voi auttaa lievittämään monia yleisiä vaivoja, kuten pahoinvointia, selkäkipuja ja unihäiriöitä. Se voi myös auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, mikä on erityisen tärkeää odottavalle äidille.

Turvallisuus ja haittavaikutukset

Akupunktio on turvallinen hoitomuoto raskauden aikana, kun se tehdään koulutetun ammattilaisen toimesta. On tärkeää valita akupunktiohoitaja, jolla on kokemusta raskaana olevien naisten hoitamisesta. Me Wario Mama’silla varmistamme, että kaikki hoitajamme ovat hyvin koulutettuja ja kokeneita.

Akupunktiohoidon aikana käytetään erittäin ohuita neuloja, jotka asetetaan kehon akupisteisiin. Tämä tekee hoidosta kivuttoman ja turvallisen. Haittavaikutukset ovat harvinaisia, mutta joillakin ihmisillä voi esiintyä lievää punoitusta tai mustelmia neulojen asettamisen jälkeen.

On kuitenkin tärkeää keskustella akupunktiohoidosta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen hoidon aloittamista, erityisesti jos sinulla on jokin krooninen sairaus tai olet huolissasi hoidosta. Akupunktio on kuitenkin yleisesti ottaen turvallinen ja tehokas hoitomuoto raskauden aikana.

Asiantuntijan näkökulma: miksi valita akupunktio?

Me Wario Mama’silla tuemme lempeästi raskaana olevan ja synnyttäneen äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kun äiti voi hyvin, myös vauvalla on hyvä olla. Akupunktio on yksi monista tavoista, joilla voimme auttaa sinua voimaan paremmin raskauden aikana.

Ammattilaisen toteuttama akupunktio on turvallista raskauden ja äitiyden kaikissa vaiheissa. Hoitajalla tulee kuitenkin olla riittävä koulutus ja osaaminen. Meillä on. Akupunktio auttaa sekä kehoasi että mieltäsi sopeutumaan uuteen ihanaan elämänvaiheeseen.

Wario Mama’silla akupunktio etenee rauhallisen lempeästi – juuri sinun ehdoillasi. Kehosi ja mielesi ovat kokonaisuus, ja akupunktiokäynnilläsi sinut kohdataan sellaisena kuin olet. Olet sen ansainnut.

Kokemuksia akupunktiosta raskausaikana

Monet odottavat äidit ovat kokeneet akupunktion hyödylliseksi raskauden aikana. He ovat kertoneet, että akupunktio on auttanut heitä lievittämään kipuja, vähentämään stressiä ja parantamaan unen laatua. Akupunktio on myös auttanut heitä valmistautumaan synnytykseen ja toipumaan synnytyksen jälkeen.

Yksi asiakas kertoi, että akupunktio auttoi häntä lievittämään selkäkipuja, jotka olivat vaivanneet häntä koko raskauden ajan. Toinen asiakas kertoi, että akupunktio auttoi häntä vähentämään pahoinvointia ja parantamaan unen laatua. Molemmat asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä hoitoon ja suosittelivat sitä muille odottaville äideille.

Akupunktio on turvallinen ja tehokas hoitomuoto niin äidille kuin kohdussa elävälle vauvallekin. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan akupunktiota raskauden aikana, varaa aika vastaanotollemme. Meillä on vastaanotot Helsingissä ja Tampereella, ja olet aina tervetullut ammattilaistemme hoiviin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.