Johanna Pentti

Osaaminen

  • Fysioterapia
  • Äitiysfysioterapia
  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Fysioterapeuttinen jälkitarkastus
  • EMG-mittaus
  • Ultraääni
  • Raskausajan hieronta
  • Synnytyksen jälkeinen hieronta

Fysioterapeutti, Helsinki

Olen lantionpohjan fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Lantionpohjan fysioterapian sekä äitiysterapian ohessa olen erikoistunut myös tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä faskiahoitoihin. Lantionpohjan fysioterapiassa ja äitiysterapiassa käytän tarvittaessa apuna sekä EMG-laitetta että ultraäänitutkimusta.

Koen että paras terapia on se, joka voidaan liittää jokapäiväiseen arkeen, minkä vuoksi pyrin aina suunnittelemaan fysioterapian sisällön pitämällä asiakkaan omat voimavarat sekä kiinnostuksen kohteet keskiössä.

Mielestäni on mahtavaa, kuinka voimme fysioterapeutteina tukea äitien hyvinvointia ensimmäisestä raskausviikosta alkaen jopa lapsen syntymän jälkeiseen aikaan. Ammattilaisena voimme auttaa, liittyipä asia sitten liikuntasuosituksiin, kipuihin, synnytysvalmennukseen tai erkauman kuntouttamiseen.

Äitien ja tulevien äitien lisäksi hoidan mielelläni myös henkilöitä, jotka kaipaavat tukea esimerkiksi vulvodynian, endometrioosin, karkailun tai muiden lantionpohjan kiputilojen ja toimintahäiriöiden kanssa. Olet tervetullut vastaanotolleni myös ilman mitään oireita – ennaltaehkäisevässä mielessä!

Palvelen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja espanjaksi.

Kolme asiaa minusta

Urheilu
Lähellä sydäntä on kaikenmuotoinen urheilu. Kilpataustaa löytyy joukkuevoimistelusta ja salibandystä.

Eläimet
Rakastan eläimiä, etenkin omaa pientä suomenlapinkoira Milaa.

Matkustaminen
Pidän matkustamisesta ja uusien kielien oppimisesta

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu. Kursseja voi maksaa liikuntaedulla.