Juliaana Astrén

Sertifioitu joogaopettaja, Helsinki

Olen kouluttautunut sertifioiduksi joogaopettajaksi (YTT 200 h) Portugalissa syksyllä 2020. Opettajanani toimi yli 20 vuotta erityisryhmien ohjaamiseen erikoistunut Charlie Stewart-Brown, sveitsiläisen Indiv Yogan perustaja.

Koulutukseni käsitti perinteisien joogatuntien ohjaamisen lisäksi esimerkiksi raskaus-, lapsi- ja vanhusjoogaa. Joogaopettajana koen kykeneväni luomaan tilan, jossa jokainen voi rentoutua ja luottaa – niin itseensä kuin muihinkin ympärillään oleviin. Näin tunnilla voi palautua arjen kiireistä sekä kehittyä henkisesti ja fyysisesti.

Suunnittelen jokaisen tunnin ammattitaidolla ja rakkaudella ryhmän tarpeet huomioiden.

Minulla on myös urheilutaustaa. Olen pelannut salibandya 10 vuotta ja voittanut nuorten sarjoissa kaksi suomenmestaruutta sekä kaksi sm-hopea- ja pronssimitalia. Suomen olen edustanut nuorten maajoukkueessa. Identiteetiltäni koen olevani urheilija. Päivittäinen treenaaminen on rakas tapa, josta en ikinä haluaisi luopua. Joogassa minulle on kuitenkin fyysisen harjoittelun lisäksi merkittävää myös rentoutuminen, henkinen tasapaino ja hyvinvointi. Psyykkiset tekijät ovat itselleni erityisen tärkeitä aiheita, koska olen psykologian opiskelija.

Joogan ja psykologian opintojen lisäksi kiinnostuksen kohteitani on mm. lähes kaikki urheilu, matkustelu, ruoka ja taide.

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan kanssani!

 

Kolme asiaa minusta

Balanssi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on isoja intohimojani. Ja mulle tämä tarkoittaa sitä, että terveen kropan ja mielen eteen pitää sekä itse tehdä töitä, että nauttia elämästä ja osata ottaa rennosti.

Ihmiset ja kohtaamiset

Ihan pienetkin ihanat kohtaamiset on mulle tosi tärkeitä, ja olenkin älyttömän kiitollinen siitä miten ihania tyyppejä joogatunneilleni löytääkään.

Matkustaminen

Ihan kaikenlaiset uudet ja tutut paikat on aina ihania, mutta trooppiset biitsit voittaa kaiken. Parasta matkustamisessa on kuitenkin se, kuinka ihana on palata kotiin. Jotenkin koti-Suomea arvostaa aina vähän enemmän jokaisen reissun jälkeen.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.